kitap

Bu kitabın her hakkı saklıdır ve tüm yayın hakları “İTÜ Rektörlüğü’ne” aittir.

Bu kitabın tamamı ya da herhangi bir bölümü yayınevinin izni olmaksızın yayınlanamaz, basılamaz, mikrofilm çekilemez, dolaylı dahi olsa kullanılamaz. TEKSİR, FOTOKOPİ veya başka teknikle çoğaltılamaz, bilgisayarda, dizgi makinalarında işlenebilecek bir ortama aktarılamaz. Kitapta yayınlanan tüm yazı ve görsellerin sorumluluğu yazar / yazarlara aittir.

Bu e-Kitap, Sürdürülebilir Kalkınmada Nükleer Teknolojinin Kullanımı isimli proje kapsamında düzenlenen seminerler dizisini içeren konulardan oluşturulmuştur. Bu proje, Global Affairs Canada tarafından sağlanan cömert destek yoluyla CRDF Global tarafından verilen hibe ile mümkün olmuştur. Bu yayında ifade edilen görüşler yazarlara ait olup, CRDF Global ve Global Affairs Canada'nın görüşlerini yansıtmayabilir.

“Sürdürülebilir Kalkınmada Nükleer Teknolojinin Kullanımı” Seminerler Serisi, İstanbul, 2021.

İstanbul Teknik  Üniversitesi yayınları. Yayın no. 2021.2KNF/11